Werkwijze

Een interieurontwerp is persoonlijk, dus maatwerk. Hieronder geef ik een aantal scenario's. Bel, mail of plan de interieurscan om te bespreken hoe we samen een Geen 13 Interieur kunnen ontwerpen! Je zit nog nergens aan vast. Je moet eerst zien en horen wat voor vlees je in de kuip hebt toch?


Ben je al een heel eind op weg maar mist de samenhang? Wil je nog een kleur op de muur, maar kun je niet kiezen? Wil je sparren over combinaties? Een behang toevoegen of samen schuiven met de meubels? Je hebt een wanddecoratie op de vloer staan omdat je niet goed weet waar hij moet hangen?
Ik kan bij je thuis komen om in 2 uur samen dat geheel te vormen waar je zo naar smacht. Merk je dat je geen overzicht meer hebt? Ik kan met afstand kijken en weer richting geven. Aan het einde van de rit heb je alles weer helder en kun je zelf alle losse eindjes verhelpen. Einde van de onrust!

Of je wilt je interieur op de schop gooien, maar je blijft er maar tegenaan hikken. Waar te beginnen? Je zit nog met studentenmeubels of al jaren met items die als tijdelijk bedoeld waren. Maar, sommige dingen zijn je dierbaar en wil je graag houden. Of je gaat verbouwen, maar je weet niet goed hoe je die heerlijke extra woonruimte kan blenden met de rest van het huis. Je hebt behoefte aan een totaalplan. Een plan dat prachtig op elkaar afgestemd is. Als je niet in het donker wilt zitten, kunnen we dat ook in het plan opnemen. Einde van het ongezellige licht. Of juist eind aan het gebrek aan licht waar je het zo hard nodig hebt. Wil je dat ik in jouw hoofd kijk en daar een interieur uit ontwerp? Wil je liefst een kant en klaar stappenplan dat je op je eigen tempo kunt uitvoeren? 

Het kan ook zijn dat jij een woning gaat bouwen. Spiksplinternieuw, zo één die helemaal van deze tijd is. Maar deep down inside wil je liever de sfeer van een oude woning. Want dat kan he; warmte en sfeer brengen in een rechttoe-rechtaan woning. Dit vind ik een geweldige uitdaging juist! 
Ben je al verzand in de overkill aan keuzes nadat je het koopcontract tekende? Ze blijven maar vragen om knopen door te hakken, maar weet jij veel! Het overdondert je omdat je niet in de toekomst kunt kijken en dit nog nooit eerder gedaan hebt. Ik kan je helpen door te beargumenteren waar je ergens wel of niet voor moet kiezen. Of ik leg je 2 of 3 opties voor, zodat je niet tien slapeloze nachten hebt maar slechts één. Ik kan je mee op sleeptouw nemen naar de juiste leveranciers, waarna je snel een knoop kunt doorhakken en enorm veel tijd bespaart. Neem zo vroeg mogelijk contact met me op, dan wandel ik gelijk met je mee. 
Ben jij die bofbibs met een oudere woning of iets ertussenin, maar wil je ook de hele handel aanpakken? Dan ben ik ook jouw vrouw. 

Kom maar door met die ontspanning!

Ja, let's go!

Ontzorgen en tijd besparen graag!

Wie wat waar hoe?

Als interieurontwerper kan ik met wat afstand kijken naar jullie interieur, wat maakt dat ik overzicht kan creëren. Zelf heb ik ook een jong gezin, waardoor ik weet waar jullie behoefte aan hebben. De dagen en weken vliegen voorbij en dan is het heerlijk als je huis op orde is en het jullie geluk ‘ dient’, in plaats van dat het frustratie kost.

Oke, het is best een ding om iemand die je niet kent in je huis toe te laten. ‘Hoe kan zij nu weten wat we willen, laat staan het veranderen?’. Dat is nu net mijn ding. Ik ga stuiteren van energie als ik denk aan interieur, de mogelijkheden en het helemaal naar jullie wens te maken.

Ik kan het totaalplaatje zien en ‘trek’ overal wat vandaan om het tot een prachtig en persoonlijk geheel te maken. En niet zomaar een geheel; nee, een ‘geen 13 in een dozijn’ interieur! Ik werk graag veel met kleur en prints. Prints in stof of met behang. Het zal frivool zijn en kunstig. Het zal energie geven als je ernaar kijkt en tegelijk praktisch zijn.


That’s where I come in.. ;-) 

Veelgestelde vragen

Is dat nou nodig zo’n uitgebreide aanpak?

Ik ga voor kwaliteit en dit bereik ik het best met een goed doordacht plan, dat ook op langere termijn nog steeds werkt. En daarbij, een goed afgestemd plan heb ik niet in 1 dag staan, dat kost voor mij ook wat tijd om te laten ‘groeien’.

Ik heb alleen een tekening nodig en een aantal kleurnummers, dan kom ik er toch ook? 

Je zult zien dat je dan nog steeds niet bent waar je wilt zijn. Een compleet interieur gaat over balans en afstemming. Dus met 1 kleur op 1 muur zal alleen nog maar meer onrust geven voor je ogen en we willen juist rust! 

Leuk hoor al die kleuren en prints, maar wordt ons interieur dan straks geen kermis?

Kermis is alleen leuk voor af en toe natuurlijk en niet om in te wonen. Zoals ik al zei, voor jullie interieur vind ik het van belang dat het in balans is en ook als je veel kleur toepast kan dat door alle kleuren en materialen goed af te stemmen op elkaar. Hierdoor staat eenheid en dat is juist een lust voor het oog.

Het is wel een heel bedrag he voor iets wat alleen een plan is? 

Ja, het is een groot bedrag. Maar als je ziet wat je in totaal gaat uitgeven is het vaak maar een klein deel. Bovendien als je zelf aan de slag gaat en keer op keer met spullen thuis komt die uiteindelijk niet naar tevredenheid zijn, is het alleen maar winst als je het in 1 keer goed kunt doen.

Blije klanten

'We twijfelden over het toepassen van kleur. Hadden we veel eerder moeten doen!'

- Jacoba, Haulerwijk

- Tineke, Assen

'Het was een feestje. Je luisterde goed naar mijn wensen, je hebt creatieve ideeën die ik zelf niet had kunnen bedenken'.

- Jacoba, Haulerwijk

We hebben Cobie's hulp gevraagd want We kwamen er zelf niet uit. Bij herhaling een investering gedaan die het alsnog niet bleek te zijn.

- Tineke, Assen

'Er is zoveel keuze. Ik kwam er zelf niet verder mee'.